Real Madrid vs Wolfsburg Champions League TIR, 12 APR 2016, 20:45

  • Kategori

Info

Real Madrid vs Wolfsburg Champions League Spilles: TIR, 12 APR 2016, 20:45, Santiago Bernabeu

Husk venligst:
* Den endelige kampdato og tidspunkt fastlægges 5-10 dag før kampweekenden(kampdatoen)!
* HUSK! Hos os får I ALDRIG single pladser. Dvs. bestiller du billetter igennem os, vil du altid sidde ved siden af, lige foran eller bagved dine venner. Dette er en af vores garantier til dig, som er kunde hos os.
* Du sidder altid blandt hjemmeholdets tilskuere.
* Elsker du fodbold og elsker du Spanien, så er den nye bog "Futbolmania, spansk fodbold i sol og skygge" et absolut MUST HAVE. - klik hér for at læse mere: www.belgrano.dk

Læs mere her, så er du godt klædt på inden du færdiggøre din bestilling.

Nedenfor kan du få se mere om de pladser og kategorier du kan bestille til din fodboldkamp.

Fra 1477 kr

Kategori

CATEGORY 1 : Langsidebilletter - Det Blå område på oversigten! Nogen gange bliver kunder der har købt 'Category 1' billetter opgraderet til vores 'VIP Box 5008', og kan nyde alle de privilegier denne loge giver. Opgraderingen sker ofte i sidste øjeblik, og vi kan derfor ikke informere vores kunder om dette, og man får det først af vide når man afhenter billetterne. Der er ingen ekstraomkostninger ved opgraderingen, og vi har ingen indflydelse på hvem der evt. bliver opgraderet.
CATEGORY 2 : Er både på langsiden og bag målet - Det Gule område på oversigten!
CATEGORY 3 : Bag målet - Det røde område på oversigten. OBS: Nogle af pladserne kan være med begrænset udsyn til banen, samt at de fleste pladser er placeret højt oppe.
VIP BOX 5008 : VIP loge 5008 har en kapacitet for 10 personer, og er placeret på Santiago Bernabéu's langside. Loge 5008 er rummelig og komfortable, og adgang til logen opnås via VIP indgang og lukket elevator. I prisen er inkluderet fri bar, kanapeer og tapas. Loge 5008 er åben fra 1 time før kampstart og lukker 30 min efter slutfløjt. Loge 5008 er bag glasrude, som kan åbnes for oven, og har et TV så alle situationer kan ses og diskuteres i slowmotion. Du kan komme og gå fra logen som du vil, så du også kan begive dig rundt på stadion og få en rigtig følelse af, hvordan Santiago Bernabéu er!
VIP SEATS SECTION 108: Ligger i sektion 108 på West Stand(Langsiden) meget tæt på baanen med perfekt udsyn. Der serveres buffet og drikkevarer i 'The emblematic Museum room', hvor mange af Real Madrids pokaler er udstillet. I pakken 'VIP SEATS SECTION 108' er inkluderet: Gratis drikkevarer, tapas og kanapeer. Der er åbent fra 1 time før kampstart til 30 min efter kampen er slut, og der serveres før kampen, i pausen og efter kampen. 

Arena info. Santiago Bernabeu. MadridFodbold.dk

Arena info.
Santiago Bernabeu

Arenaoversigt, Santiago Bernabeu Arenaoversigt Arenaoversigt Santiago Bernabeu

Kapacitet
80.000

Adresse
Avenida Concha Espina 1,
28036 Madrid
Spain
Kort, Santiago Bernabeu Kort

Kort, Santiago Bernabeu

Metro
Line 10 (station Santiago Bernabeu)

Buslinjer
14, 27, 40, 43, 120, 147 & 150

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv