Real Madrid

Billetter til Real Madrid Sæsonen 2018-19

Her kan du se Real Madrids kampprogram på Santiago Bernabéu i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i La Liga, pokalen og Champions League med Real Madrid. Læs mere om Real Madrid her!

Real Madrid blev grundlagt i 1902 som resultatet af en fusion mellem to Madrid klubber og allerede i 1905 vandt klubben sin første titel, da de besejrede Athletic Bilbao i den spanske pokal finale.

Dengang var fodbold ikke globaliseret som i dag og skulle man se en fodboldkamp, var man nødsaget til at gå hen på det lokale stadion og se det lokale hold spille. Dengang var der ingen der havde overblik eller interesserede sig synderligt for andre ligaer hverken i hjemlandet eller i udlandet.

Men da man begyndte at tv transmittere kampe i sort hvid tv, blev Real Madrid, "Los Merengues" verdensberømte takket være deres sublime evner. Gennem årene opbyggedes et fodboldimperium og klubben har efterhånden sat sig godt tilrette på den absolutte top i fodboldverdenen.

Real Madrid er ikke den største klub i verden når man ser på organistation og antallet af fans og klubben er heller ikke verdens rigeste, selvom de er tæt på. Klubben er dog uden tvivl en af de (hvis ikke den) aller mest respektede og frygtede klubber i verden.

En af årsagerne til dette skal findes i "Galacticos" projektet som begyndte i sæsonen 2002/2003. I omklædningsrummet på Estadio Santiago Bernabeu fandt man i den sæson spillere som, David Beckham, Figo, Ronaldo, Roberto Carlos, Raúl, Zidane og Michael Owen for blot at nævne de aller største profiler. At komme til kongeklubben er i dag måske det største en fodboldspiller kan opnå.

I 2018 skrev Real Madrid endnu en gang historie ved at vinde Champions League for tredje år i træk. Efter sæonen forlod deres træner Zinedine Zidane klubben og superstjernen over alle Christiano Ronaldo skrev overraskende kontrakt med Juventus.

Til trods for at have mistet to så markante skikkelser, vil Real helt sikkert gå efter at vinde deres fjerde Champions League trofæ i træk og samtidig forsøge at vælte Barcelona af den spanske trone.

Real Madrid

Kampprogram 2018-19

Sæsonen er slut. Billetsalg til næste sæson i Juni/Juli.


Transfernyt

For nyheder om spillerkøb i spansk og øvrig international fodbold, se vores fodboldblog på blog.ticmate.dk/fodbold.

Vores kunder siger

Bedre end forventet!

"Selve processen med bestilling af billetterne, betaling og at finde vej til kontoret i Madrid …"
(15)
Linette, Aarhus n
TIR, 28 NOV 2017

Se alle

Arena info. Santiago Bernabeu. MadridFodbold.dk

Arena info.
Santiago Bernabeu

Arenaoversigt, Santiago Bernabeu Arenaoversigt Arenaoversigt Santiago Bernabeu

Kapacitet
80.000

Adresse
Avenida Concha Espina 1,
28036 Madrid
Spain
Vis kort, Santiago Bernabeu Vis kort

Vis kort, Santiago Bernabeu

Metro
Line 10 (station Santiago Bernabeu)

Buslinjer
14, 27, 40, 43, 120, 147 & 150

 
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv