Om MadridFodbold.dk

MadridFodbold.dk er en hjemmeside, hvis erklærede formål er, at skaffe almindelige danskere adgang til information samt fodboldbilletter i Madrid på en nem, smart og sikker måde.

Lidt om Real Madrid:

D. 6. marts 1902 blev den nu legendariske fodboldklub Real Madrid CF grundlagt med Juan Padrós som præsident. Allerede samme år blev den første kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona spillet, og selvom FC Barcelona vandt 3-1 var El Classico skabt! Real Madrid blev hurtig en magtfaktor i Spansk og Europæisk fodbold, og er en af de største klubber i verden. Derfor er det også lykkedes for Real Madrid at tiltrække verdensklasse spillere til klubben, og igennem tiden har legender som bl.a. Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Puskas, Suker, Zidane og vores egen Michael Laudrup spillet for Real Madrid. Det har selvfølgelig også resulteret i en række titler, bl.a. mere end 30 Spanske mesterskaber, 17 pokal titler, 9 Champions League titler og 2 gange vinder af UEFA Cuppen. Dette, sammen med stemingen på Santiago Bernabéu, gør det til en oplevelse for livet at se Real Madrid spille fodbold!

Lidt om Atletico Madrid:

I 1903 blev Atletico Madrid grundlagt, altså ca. 1 år efter Real Madrid. Selvom Atletico Madrid, af mange, nok bliver betragtet som den "lille" Madrid klub efter mægtige Real Madrid, er det ikke helt sandt, da Atletico Madrid så sandelig har haft sin egen glorværdige historie! Bl.a. har Atletico Madrid vundet Det Spanske Mesterskab hele 9 gange, sidst i 1996, samme år som de vandt deres 9. Spanske Pokal titel. Samtidig har Atletico Madrid også vundet 2 Europæiske titler. Så Atletico Madrid er altså en storklub, ikke kun i Spanien, men i hele Europa, og det er en kæmpe oplevelse at se dem spille på Vicente Calderon, deres stadion der blev indviet i 1966!

Om MadridFodbold.dk

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv