Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til fodbold i Madrid

Velkommen til MadridFodbold.dk, stedet for dig der ønsker billetter til Real Madrid og Atletico Madrid i La Liga, Pokalen eller til Europæiske kampe på Santiago Bernabeu eller Estadio Wanda Metropolitano. Her kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til Real Madrid og Atletico Madrid inden du rejser hjemmefra!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende kategorier

Real Madrid

D. 6. marts 1902 blev den nu legendariske fodboldklub Real Madrid CF grundlagt med Juan Padrós som præsident. Allerede samme år blev den første kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona spillet, og selvom FC Barcelona vandt 3-1 var El Classico skabt! Real Madrid blev hurtig en magtfaktor i Spansk og Europæisk fodbold, og er en af de største klubber i verden. Derfor er det også lykkedes for Real Madrid at tiltrække verdensklasse spillere til klubben, og igennem tiden har legender som bl.a. Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Puskas, Suker, Zidane og vores egen Michael Laudrup spillet for Real Madrid. Det har selvfølgelig også resulteret i en række titler, bl.a. mere end 30 Spanske mesterskaber, 17 pokal titler, 9 Champions League titler og 2 gange vinder af UEFA Cuppen. Dette, sammen med stemingen på Santiago Bernabéu, gør det til en oplevelse for livet at se Real Madrid spille fodbold! 

Ticmate velgørenhed

Real Madrid

Her kan du se Real Madrids kampprogram på Santiago Bernabéu i denne sæson. Vi sælger billetter til alle nedenstående hjemmebanekampe i La Liga, pokalen og Champions League med Real Madrid.

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 21 (21)