Ticmate
Billetter til internationale begivenheder
aktiv i 40 lande på 6 kontinenter

Om MadridFodbold.dk

MadridFodbold.dk er en svenskejet virksomhed, med kontor i Danmark, som hjælper fodboldinteresserede mennesker med, på en enkel og smart måde, at få information om, samt bestille billetter til Madrids bedste fodboldkampe. Takket være vores fordelagtige aftaler kan vi altid tilbyde: Gode pladser i den sektion du bestiller til, ingen single billetter her hos os og priser der er fornuftige og konkurrencedygtige, også til de mest populære kampe som sædvanligvis er hurtigt udsolgt. Som kunde hos os, kan du handle trygt, og være sikker på, at din fodboldoplevelse i Madrid virkelig bliver så fantastisk som du håber på.

En forretningside drevet af passion og interesse

Manden bag MadridFodbold, Marcus Moeschlin har selv et passioneret forhold til arrangementer af enhver slags. Allerede som 18 årig arrangerede han rejser til rockkoncerter i Sverige. Tre år senere i 1985, arbejdede Marcus med Cornelis Vreeswijks sidste turné og plade©. Herefter har der været en lang og spænende karriere. En karriere, der altid har haft fokus på, at tilbyde mennesker gode arrangementer og internationale oplevelser til overkommelige priser, ikke mindst under Marcus' tid som ejer af Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også med i en håndfuld af digitalpionere indenfor event-verdnen, eftersom han så tidligt som i 1990 var med til at skabe Global Tickets, et unikt netværk, hvor 22 lande købte og solgte internationale arrangementsbilletter elektronisk mellem hinanden. Dette på et tidspunkt, hvor konkurrenterne stadig benyttede sig af fax, telex og telefon. For dette pionerarbejde fik netværket i 1992 den britiske pris "Queen´s Award" for bedste eksport ide.

På det danske kontor i København sidder Kim Harbers, Lene Aagesen og Camilla Bidstrup. De har ligesom Marcus en passioneret lidenskab for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvægt på musicals og fodbold.
Kims karriere indenfor salg af billetter til internationale arrangementer startede i 1996, hvor Kim blev ansat hos ARTE Udland, en af virksomhederne der var med i Global Tickets netværket. Kim fungerede i mange år som landechef i Danmark, og som manager for de nordiske lande. Kims funktion og ansvarsområde hos Ticmate er, at skabe og pleje kontakterne mellem Ticmate og de internationale spillesteder samt de udenlandske agenter Ticmate bruger, så vi altid har de bedste kontrakter for billetsalg til internationale arrangementer rundt om i verden. Kim er ligeledes landechef for Ticmates danske Internetsider.
Det var Lene Aagesen der var den første ansatte i ARTE udland, da denne internationale billetformidler startede op, for mere end 30 år siden! Hun var altså den første person i Danmark, der beskæftigede sig med salg af billetter til arrangementer i udlandet, og hun har arbejdet i denne branche lige siden. Lene’s know how om salg af billetter til internationale arrangementer er helt unikt, og hun er uden sammenligning den person i Danmark der ved mest om salg af billetter til danskere, der ønsker en oplevelse på deres rejse, om det så er fodbold, musicals, sport eller andet.
Camilla Bidstrup har mange års erfaring indenfor rejsebranchen. Bl.a. har hun arbejdet mange år for henholdsvis Rejsefeber og Carlson Wagonlit, samt ansat for hotelagenten Kimpton Hotels. I 2010 var vi så heldige, at Camilla tilsluttede sig Ticmate, som både betroet medarbejder i vores support center i København, men først og fremmest som projektansvarlig for de nye hjemmesider Ticmate lancerer.

Der er altså mange års erfaring bag Ticmate, med kontor i både Sverige og Danmark, hvilket gør Ticmate til en lokal virksomhed med globalt netværk og ambitioner.

MadridFodbold.dk ejes af Ticmate

Marcus Moeschlins hovedvirksomhed Ticmate har kun eksisteret siden 2006, men med fremgang som et faktum. Visionen med virksomheden er, at blive den ledende aktør i Europa for international salg af billetter og rejser til forskellige typer af arrangementer. Som et led i denne strategi, blev LondonMusikaler.se startet. I dag findes LondonMusikaler.se på ti forskellige sprog i lige så mange lande, her i blandt LondonMusicals.dk i Danmark. MadridFodbold.dk er Ticmates første site med salg af billetter til fodbold i Madrid. Ideen med Ticmates fodbold sites er, at de ligeledes skal findes på mindst 10 forskellige sprog, og ikke kun med salg af billetter til fodbold i Madrid. Derfor har Ticmate også lanceret LondonFodbold.dk og BarcelonaFootball.dk i 2009. Senere er der planlagt nye fodboldssites med salg af billetter i bl.a. Italien. I bestyrelsen for Ticmate AB sidder, ud over VD Marcus Moeschlin, også Ole Oftedal, og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har lang erfaring, både som virksomhedsledere og i bestyrelser for virksomheder indenfor handel, rejser, media.

Marcus Moeschlin

 

Varekurv